Menu Sluiten

Ouderraad

De Terkoester Ouderraad (TOR) heeft tot doel de samenwerking tussen ouders en school te bevorderen. Zo ontstaat de mogelijkheid om overleg te plegen over alles wat de ouders in het schoolleven aanbelangt. Op deze manier willen wij een brug vormen tussen school en thuis.

Daarnaast willen wij ook leerkrachten en directie helpen bij het uitwerken van allerlei projecten en ontmoetingsactiviteiten.

Ouders kunnen steeds aansluiten bij TOR. Hiervoor kunnen zij contact opnemen met:

Bert Beelen            O.L.Vrouwstraat  73,3570   Alken             011/69 46 96

Bestuursleden TOR:

Jammaers Inge, Philippaerts Heidi , Doijen Patrick, Beelen Bert, Bismans Gunter, Declerck Veerle, Philippaerts Sandy, Claes Karolien, Forier Tim, Hawrijk Micha, Blokken Kris, Wuyts Marjan, Bax Tine en Ketelslegers Ellen, Achten Karen, Gert Boiten

Wij vergaderen op:

28 aug.  / 2 okt. / 6  nov. / 4 dec. / 8 jan. / 5 feb. /4 mrt. / 2 apr. / 6 mei / 3 juni
telkens om 20.00u in de Parkstraat.